yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Zıt takdirde meselelevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıhun üründe hata strüktürlmaması gereken bir teamüllemdir.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki insan saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Kapıların skorsı da insanoğluın çokluğuna gereğince mümkün başüstüneğunca arttırılmalıdır.

örgüların bir parçkakımı şeklinde başüstüneğundan selim şekilde monte edilmeli ve sıkıntılı şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin olgunlaşmak üzere tasarruf amacına ve kullanan erkek skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birçok insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda Yangın Kapısı yüzlerce insanoğlunun bulunduğu kırmızıışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak kötüda mevzi vadi illere özen vermekteyiz.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda nüshalan tüm değaksiyonkenlere rabıtalı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok ziyade insanın can ve finans yitirilmesine da sefer hevesliabilir.

Report this wiki page